За нас

Във всичко, което правим, ние вярваме, че успехът се изгражда от части: стъпка по стъпка, километър по километър.

Нашият успех е успехът на Вашият бизнес, от който днес може да липсва само част.

Всички наши ресурси са ориентирани към богат асортимент от резервни части, както в нашия централен склад, така и в складовете на нашите магазини, за да може и най-екзотичната част от която се нуждаете да бъде във Вашите ръце. Нашите професионални търговци, оборудвани с база данни, съдържаща 30 години опит в обслужването на камиони и ремаркета, ще намерят точната липсваща част, от която се нуждаете.

Ние работим активно, вслушвайки се в нуждите на нашите клиенти, като винаги сме гъвкави в полза на клиента.

Нашата история

SKUBA Group е създадена във Вилнюс, Литва, през 1992 г. От литовски думата „skuba” означава „бързам“ – точно каквито сме при нужда от липсваща част.

През годините на разширяване на своята дейност в други европейски страни беше създадена и SKUBA България през 2012 г. Към момента разполагаме с 9 търговски обекта в ключови градове из цяла България – София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Хасково, Благоевград и Русе, както и търговски представители в гр. Враца.и още

Нашата складова мрежа е 65 000 квадратни метра. Всички складови операции се управляват в рамките на методологията на операционната система LEAN, за да се гарантира устойчивост на процесите.